Kontakty z deweloperem (Bukowińska 24a)
Moderator: braern
Kontakty z deweloperem (Bukowińska 24a)
Chyba nie będę odkrywczy gdy napiszę, że do chwili wpłacenia zaliczki było bardzo miło, a później...... ech...
Ktoś ma podobne przeżycia?
Może tylko ja jestem taki nachalny?
Ktoś ma podobne przeżycia?
Może tylko ja jestem taki nachalny?
Re: Kontakty z deweloperem (Bukowińska 24a)
moglbys napisac cos wiecej? jestem przed podpisaniem umowy i wplata zaliczki.
W ciągu 3 dni od podpisania umowy, mieli dostarczyć zaświadczenie dla banku (od nich z BZWBK), które jest wymagane przy kredycie - zamiast obiecanych 3 dni trwało to 7 dni.... A umowa już podpisana, i czas sobie powolutku leci.. zwłaszcza, jak każdy dzień się liczy, bo banki prawie z dnia na dzień podnoszą oprocentowanie (rzutem na taśmę zdążyłem złożyć papiery.. dzień później bank podniósł marżę o 2% - gdybym nie zdążył przez dewelopera... to... )
Miejmy nadzieję, że to był jedynie przypadek
Miejmy nadzieję, że to był jedynie przypadek
dokadnie tak samo - wyciagniecie jakis papierow trwa i trwa - a podejscie pqani z recepcji z bukowinskiej rodem z PRL
troche szkoda bo ludzie BS na obrzeznej sypatyczni pomocji i skuteczni a bukowinska z nonszalancko po podpisaniu cyrografu olewa
troche szkoda bo ludzie BS na obrzeznej sypatyczni pomocji i skuteczni a bukowinska z nonszalancko po podpisaniu cyrografu olewa
Polecam zaopatrzyć się w kilka numerów (albo pożyczyć od znajomych telefon na chwilę) - jak już wiedzą kto dzwoni, to totalna olewka, nikt nie odbiera.. a jak numer nieznany=potencjalny klient, odbierają od razu (a jacy później wkurzeni, że to ten 'upierdliwiec' którego nie chcieli odebrać) - sprawdzone i za każdym razem działa (chociaż pula 'nowych' numerów szybko mi się kończyła )xriz pisze:dokadnie tak samo - wyciagniecie jakis papierow trwa i trwa - a podejscie pqani z recepcji z bukowinskiej rodem z PRL
Ale jak napisał xriz, czasy PRLu się kłaniają
czy udalo sie komus dostac plany lokalu w wersji elektronicznej ?
bo ja dostalem tylko plan ogolny i plan elektryki bez podlaczen wod/kan wentylacji CO - w wersji papierowej tylko
bo ja dostalem tylko plan ogolny i plan elektryki bez podlaczen wod/kan wentylacji CO - w wersji papierowej tylko
Ja jak na razie bardzo pozytywnie. Wszystko prawie od ręki, miło i kompetentnie. Ale moze to kwestia "opiekuna" transkacji. Moim jest bardzo miła Pani Karolina
A czy wpłaciłeś już zaliczkę? Bo później to już tak miło nie jestTarik pisze:Ja jak na razie bardzo pozytywnie. Wszystko prawie od ręki, miło i kompetentnie. Ale moze to kwestia "opiekuna" transkacji. Moim jest bardzo miła Pani Karolina
jasne , tak zapłaciłem,juz w maju, a teraz finalizuje kredyt. Cały czas miło i bez unikania, odbierają po pierwszym sygnale
To tylko pogratulować
Czyżby zaglądali na nasze Forum?
Czyżby zaglądali na nasze Forum?